Wednesday, December 24, 2008

Dengan Bos

Satu hari aku melayari internet seorang diri..... apalagi mestilah aku tengok blue site... tanpa aku sedari bos aku lalu di belakang aku dan dia dapat melihat apa yg aku lakukan.. aku taklah buat praktikal depan komputer ..tapi cara aku tengah site tu menunjukkan aku terlalu berminat.Pada keesokan harinya aku bekerja shift malam bersama seorang lagi memberku..... tiba-yiba bos lalu di belakangku sambil mendekatkan badannya di badanku.....aAku terasa amat pelik kerana yg aku tahu bos aku ni terlalu baik orangnya.. tapi aku biarkan saja...Aku taknaklah kecoh.. Nanati bos aku jugak yg malu......

Pada tengah mlm tu setelah semua pesakit balik dan member seorang lagi tidur, bos memanggil aku masuk ke biliknya. Aku pun heran jugak...apa apasal bos panggil aku..... so aku pun masuk ke biliknya.... dia tanya samada aku suka tengk blue site ke tak??? Aku pun jawab ngan selambanya..yelah....mmg aku minat pun... Dia pun tanya aku" U pernah buat yg real tak???" Aku ni jenis open minded so dengan selambanya aku pun menjawab...."mestilah... ngan pakwe i..". So dr.tu betanya lagi..."Kalau i nak main ngan u boleh tak????". Saya pun menjawab" I tak kisah tapi u tu ada isteri so i taknak u berasa bersalah". Bos pun menjawab" takperlah....lagipun i bukannyapuas main nga isteri i.Dia bukannya pandai puaskan i". Saya pun menjawab" ok kalaua camtu itak kisah...I pun lama tak main ni".

So dia pun mendekatkan dirinya kepada saya. tempat yg pertama dia tuju adalah pada buah dada saya.Dia kata lama dia mengidamkan buah dada sebesar saya. I pun membiarkan dia membuka baju saya. Kelihatanlah dua gunung yg cukup cantik... Terus dia gigit pada tetek tersebut... ah..sedapnya.....Saya terus memainkan peranan... Saya carik btgnya... Oh......terasa btgnya yg cukup besar.... Saya terus membuka zip seluarnya...... Dan tangan dia membuka coli dan zip seluarku..... Cba bayangkan masa tu..dua dua mcm baby yg baru lahir..bertelanjnag bogel..... So kami terus main sehingga puas...dia memasukkan btgnya ke dalam cipap saya dan saya meraung kesedapan,...... ahh...lagi..lagi.... dan sehinggalah terpancut air mani dia ke badan saya.Itu baru pancutan pertama.... saya lihat btg dia masih tegang..so saya ambil dan masukkan dalam mulut.. Saya isap macam citer orang putih yg saya lihat kat cd blue (ni akibatnya asyik tengok citer blue ni). so saya buatlah Sambil mutnya berkata "oh..baby..come on baby... I like it.....Ap lagi aku isaplah ngan bijinya sekali..sedap wei.....Pastu dia kata nak pancut... so aku menyediakan lubang untuknya pancut.. so kami memdayunglah sampai terpancut.....Arrgh...ohhh...argh..... masing-masing kesedapan... tanpa disedari jam menunjukkan pukul 2 pagi.... aku pun meminta diri untuk masuk tidur di bilik persalinan wanita. So mulai mlm itu kami sering melakukan seks di tempat kerja.

No comments:

Post a Comment